Thursday, December 16, 2010

Van bezemkast…naar Lync!

Sinds een week is de oudste telefooncentrale (actiesite) live. We hebben veel leuke reactie gehad van onze klanten maar ook van onze partners. Ook het TMB (Telecom Business Magazine) besteed aandacht aan deze actie.

Bezemkast1Maakt jouw organisatie gebruik van een telefooncentrale en denk je de oudste telefooncentrale van Nederland in huis te hebben? Dit is je (kans).

Microsoft Lync

Microsoft Lync verbindt mensen met elkaar. Met één druk op de knop kun je de communicatie tot stand brengen, of het nu om telefoneren gaat, chatten, of het delen van documenten en applicaties. Veel bedrijven willen de komende jaren hun telefooncentrale(s) gaan vervangen. Dit is je moment om kennis te maken met Microsoft Lync.

Interoute One

Wat voor technologie zetten we hiervoor in. (Lync & Microsoft Communication SIP Trunking) heeft u vast wel eens iets van gehoord.  In samenwerking met Interoute bieden wij Interoute One aan.
Interoute One is een unieke oplossing die het volledige potentieel van Microsoft Lync en Communications Server 2007 R2 benut door het toevoegen van spraakdiensten. Interoute One is door Microsoft gekwalificeerd voor de levering van SIP trunking voor hun Unified Communications service.

Wil je eerst meer weten van Microsoft Lync?

Op 18/01/11 organiseert de UCVUG een sessie over Microsoft Lync. Daarin besteden we aandacht aan het migratiepad naar Microsoft Lync, maar kijken we ook middels een business case hoe dit in de praktijk verloopt. Naast dit alles worden ook de eindgebruikers niet overgeslagen en presenteren wij samen met Plantronics en Polycom de nieuwe Lync (devices).

Meer informatie over de oudste telefooncentrale ga naar: http://www.oudstetelefooncentrale.nl

Meer informatie over de volgende UCVUG sessie ga naar:http://ucvugnlq12011.eventbrite.com

Rest mij iedereen een gezond en succesvol 2011 te wensen.

Wednesday, December 8, 2010

Heeft uw organisatie de oudste telefooncentrale van Nederland?

Maakt uw organisatie gebruik van een telefooncentrale en denkt u de oudste telefooncentrale van Nederland in huis te hebben? Zou u graag de communicatie tussen uw medewerkers en klanten willen optimaliseren zodat zij op een efficiënte en laagdrempelige manier kunnen samenwerken?

e-office is samen met Actis, Interoute en Plantronics op zoek naar de oudste telefooncentrale van Nederland. Wilt u uw telefooncentrale volledig vervangen door Microsoft Lync? Upload dan nu een foto plus beschrijving van uw telefooncentrale op de speciale actiesitewww.oudstetelefooncentrale.nl en  maak kans op een gratis installatie van Microsoft Lync voor uw organisatie.

De winnaar ontvangt een gratis installatie van Microsoft Lync, dat bestaat uit:

•    implementatie van Microsoft Lync binnen uw organisatie door e-office en Actis
•    Lync Certified Gateway die uw huidige telefooncentrale vervangt, geleverd door Actis
•    12 maanden gratis gebruik van een SIP Trunk, aangeboden door Interoute
•    Plantronics promokit waaronder speakerphones, bluetooth headsets, usb handset en meer

binden en verbinden met Microsoft Lync
Microsoft Lync verbindt mensen met elkaar. Met één druk op de knop kunt u de communicatie tot stand brengen, of het nu om telefoneren gaat, chatten, of het delen van documenten en applicaties. Veel bedrijven willen de komende jaren hun telefooncentrale(s) gaan vervangen. Microsoft biedt met Lync nu de optie om telefonie te integreren in de gebruikersomgeving, zonder dat daar een telefooncentrale of conferentiesysteem voor nodig is. Dit zorgt  voor flinke kostenbesparingen  vanwege de aanzienlijk lagere aanschaf- en beheerkosten in vergelijking met traditionele telefonieoplossingen. U kunt dit nu zelf ervaren door mee te doen aan deze actie!

meer informatie
Meer informatie over deze actie en de voorwaarden voor deelname vindt u opwww.deoudstetelefooncentrale.nl
Heeft u vragen over deze actie of wilt u meer informatie over de oplossingen van e-office op het gebied van Microsoft Lync, neemt u dan contact op via lync@e-office.com.