Wednesday, December 8, 2010

Heeft uw organisatie de oudste telefooncentrale van Nederland?

Maakt uw organisatie gebruik van een telefooncentrale en denkt u de oudste telefooncentrale van Nederland in huis te hebben? Zou u graag de communicatie tussen uw medewerkers en klanten willen optimaliseren zodat zij op een efficiënte en laagdrempelige manier kunnen samenwerken?

e-office is samen met Actis, Interoute en Plantronics op zoek naar de oudste telefooncentrale van Nederland. Wilt u uw telefooncentrale volledig vervangen door Microsoft Lync? Upload dan nu een foto plus beschrijving van uw telefooncentrale op de speciale actiesitewww.oudstetelefooncentrale.nl en  maak kans op een gratis installatie van Microsoft Lync voor uw organisatie.

De winnaar ontvangt een gratis installatie van Microsoft Lync, dat bestaat uit:

•    implementatie van Microsoft Lync binnen uw organisatie door e-office en Actis
•    Lync Certified Gateway die uw huidige telefooncentrale vervangt, geleverd door Actis
•    12 maanden gratis gebruik van een SIP Trunk, aangeboden door Interoute
•    Plantronics promokit waaronder speakerphones, bluetooth headsets, usb handset en meer

binden en verbinden met Microsoft Lync
Microsoft Lync verbindt mensen met elkaar. Met één druk op de knop kunt u de communicatie tot stand brengen, of het nu om telefoneren gaat, chatten, of het delen van documenten en applicaties. Veel bedrijven willen de komende jaren hun telefooncentrale(s) gaan vervangen. Microsoft biedt met Lync nu de optie om telefonie te integreren in de gebruikersomgeving, zonder dat daar een telefooncentrale of conferentiesysteem voor nodig is. Dit zorgt  voor flinke kostenbesparingen  vanwege de aanzienlijk lagere aanschaf- en beheerkosten in vergelijking met traditionele telefonieoplossingen. U kunt dit nu zelf ervaren door mee te doen aan deze actie!

meer informatie
Meer informatie over deze actie en de voorwaarden voor deelname vindt u opwww.deoudstetelefooncentrale.nl
Heeft u vragen over deze actie of wilt u meer informatie over de oplossingen van e-office op het gebied van Microsoft Lync, neemt u dan contact op via lync@e-office.com.

No comments: