Thursday, December 16, 2010

Van bezemkast…naar Lync!

Sinds een week is de oudste telefooncentrale (actiesite) live. We hebben veel leuke reactie gehad van onze klanten maar ook van onze partners. Ook het TMB (Telecom Business Magazine) besteed aandacht aan deze actie.

Bezemkast1Maakt jouw organisatie gebruik van een telefooncentrale en denk je de oudste telefooncentrale van Nederland in huis te hebben? Dit is je (kans).

Microsoft Lync

Microsoft Lync verbindt mensen met elkaar. Met één druk op de knop kun je de communicatie tot stand brengen, of het nu om telefoneren gaat, chatten, of het delen van documenten en applicaties. Veel bedrijven willen de komende jaren hun telefooncentrale(s) gaan vervangen. Dit is je moment om kennis te maken met Microsoft Lync.

Interoute One

Wat voor technologie zetten we hiervoor in. (Lync & Microsoft Communication SIP Trunking) heeft u vast wel eens iets van gehoord.  In samenwerking met Interoute bieden wij Interoute One aan.
Interoute One is een unieke oplossing die het volledige potentieel van Microsoft Lync en Communications Server 2007 R2 benut door het toevoegen van spraakdiensten. Interoute One is door Microsoft gekwalificeerd voor de levering van SIP trunking voor hun Unified Communications service.

Wil je eerst meer weten van Microsoft Lync?

Op 18/01/11 organiseert de UCVUG een sessie over Microsoft Lync. Daarin besteden we aandacht aan het migratiepad naar Microsoft Lync, maar kijken we ook middels een business case hoe dit in de praktijk verloopt. Naast dit alles worden ook de eindgebruikers niet overgeslagen en presenteren wij samen met Plantronics en Polycom de nieuwe Lync (devices).

Meer informatie over de oudste telefooncentrale ga naar: http://www.oudstetelefooncentrale.nl

Meer informatie over de volgende UCVUG sessie ga naar:http://ucvugnlq12011.eventbrite.com

Rest mij iedereen een gezond en succesvol 2011 te wensen.

No comments: