Monday, July 5, 2010

Joachim Farla van e-office voor derde jaar Microsoft Most Valuable Professional

Joachim Farla van e-office voor derde jaar Microsoft Most Valuable ProfessionalHouten, 5 juli 2010 - e-office, human software organisation en specialist in het optimaliseren van de digitale werkomgeving van professionals heeft een award-winnaar in zijn midden. Microsoft kende voor het derde achtereenvolgende jaar een Most Valuable Professional (MVP) Award toe aan Joachim Farla, Microsoft Office Communications Server-specialist bij e-office. Hij krijgt deze erkenning voor zijn bijdrage aan de Microsoft Office Communications Server Technical Community. Microsoft kent MVP Awards toe aan personen die wereldwijd een belangrijke bijdrage leveren aan de verschillende technische communities. Deze personen delen op vrijwillige basis hun hoogwaardige kennis in technische gemeenschappen, zowel online als offline. MVP’s vormen een zeer selectieve groep van experts binnen de verschillende Microsoft-vakgebieden.

Kennis delen
Dit doet hij onder andere via zijn weblog en de Unified Communications (UC) gebruikersgroep UCVUG. Op deze weblog behandelt Joachim belangrijke technische onderwerpen, waarmee hij dagelijks zo’n 500 internationale lezers informeert. Ook geeft hij presentaties waarin hij zijn kennis over Unified Communications met anderen deelt en bezoekt hij regelmatig congressen in binnen- en buitenland om deze kennis te verbreden en te verdiepen. Joachim is bovendien actief in diverse communities, waaronder de UC-community binnen e-office, waar hij zijn kennis zowel intern als extern deelt.

Erkenning
Roland Hameeteman, directeur van e-office: “Dienstverlening op het gebied van Unified Communications met Microsoft oplossingen is voor e-office heel belangrijk. Wij implementeren moderne communicatie oplossingen voor onze klanten en daarin speelt Microsoft Office Communications Server een zeer centrale rol. Wij zijn dan ook erg blij met de erkenning van Joachim Farla als Most Valuable Professional (MVP) voor Office Communications Server. Deze award is een welverdiende erkenning voor het vele werk dat Joachim doet op het gebied van Unified Communications met Microsoft oplossingen. Hij bewijst dagelijks bij onze klanten dat hij over een enorme kennis op dit gebied beschikt en deelt zijn ervaringen zeer actief.”
“Gedurende de afgelopen drie jaar is zijn community-inzet onveranderd hoog gebleven en gewaardeerd door de lezers van zijn blog”, aldus Gaby Lieuw, MVP Lead Benelux and Nordics van Microsoft. “Wij zijn dan ook verheugd Joachim voor de derde keer de Award uit te reiken. Hiermee willen wij Joachim bedanken en uiteraard stimuleren de passie en gedrevenheid vol te houden.”

Over e-office
e-office is opgericht in 1991 en heeft zich direct vanaf het begin gespecialiseerd in het optimaliseren van de werkomgeving voor professionals. Deze manier van werken past bij deze eeuw: work21. De dienstverlening van e-office is gericht op het begeleiden van de organisatie- en gedragsverandering die nodig is de werkprocessen te verbeteren. e-office adviseert organisaties over de manier waarop zij technologie kunnen inzetten om (virtuele) samenwerking te verbeteren en zo efficiënter te werken, ongeacht tijd of plaats. Hierbij staat een goede balans tussen mens, organisatie en technologie centraal. Klanten van e-office zijn onder meer Aegon, Multi Development, Stichting Consument en Veiligheid, Boskalis, Fortis, Rabobank International, BKR en Alfa Accountants & Adviseurs. Voor de realisatie van haar oplossingen maakt e-office gebruik van de nieuwste technologieën en is Microsoft Gold Certified Partner, IBM Premier Partner en Google Partner. Bij e-office, gevestigd in Houten, werken zo'n 100 specialisten. www.e-office.com

Voor meer informatie:
e-office
Pauline Huijzer
Tel.: 088 001 83 00
e-mail: pauline.huijzer(at)e-office.com

Whizpr
Marjan Schrader/ Willemijn Vader
Tel.: 0317 410 483
e-mail: e-office(at)whizpr.nl

3 comments:

Anonymous said...

如果成為一支火柴,也要點亮一個短暫的宇宙;如果是一隻烏鴉,也要叫疼閉塞的耳膜。.................................................................

Anonymous said...

人因夢想而偉大,要堅持自己的理想哦..................................................................

Anonymous said...

有夢最美啦~~加油!元氣滿點!............................................................