Tuesday, November 30, 2010

UCVUG gaat door in 2011 en wel op 18/01/11

image

Save the date en registeer nu. (100 tickets beschikbaar gratis) (hier registreren) (NL only) #lync @ucvug_nl. We geven ook weer mooie prijzen weg! Het begint al koud te worden en ook Sinterklaas staat bij menig bedrijf weer op de stoep. Zo tegen het eind van het jaar maak je weer de balans op en kom je tot de conclusie dat virtueel kennisdelen (middels de Cloud) ook in 2011 “hot” blijft. Voor Q1 2011 staat er weer een UCVUG sessie gepland. Het programma ziet er alsvolgt uit:

  • (Jeroen Reijling) en (Joachim Farla) – High Level Architecture Microsoft Lync focus op Migratie (45 mins)
  • Business Case e-office migratie R2>Lync (30 mins)
  • Xander Kupers (Portfolio Lync Plantronics) (15 mins)
  • Jan Zoetemelk (Portfolio Lync Polycom) (15 mins)

Wat is ons doel:

Unified Now De kennisgroep of community Unified Communications Virtual User Group (UCVUG) is hét aanspreekpunt voor Unified Communications (UC) voor de Nederlandse markt. Met dit doel richtte Joachim Farla, Microsoft Most Valuable Professional en Unified Communications specialist bij e-office in 2009, de community op.

Wat doen we en hoe doen we het?

Joachim Farla: ‘De UCVUG brengt experts op het gebied van UC bij elkaar. Door de veelheid aan evenementen die op dit vlak georganiseerd worden, is het steeds lastiger om deze experts bij elkaar te krijgen. Daarom maken we het mensen gemakkelijker, door kennis virtueel te delen en deel te nemen bij presentaties daar wij zij dat willen – thuis, op kantoor, in het buitenland. We maken daarvoor gebruik van de technologie van Microsoft, zoals Live Meeting. Het leuke daarvan is dat de deelnemers direct de technologie van Microsoft ervaren, daarom bieden we vanaf 2011 de webinars ook weer in de cloud aan’

Ook in 2011 rekenen we weer op jullie. Meer informatie over het exacte programma zal deze week en volgende week bijgewerkt worden op de registratiesite.

Technorati Tags: ,,,

No comments: