Wednesday, January 19, 2011

UCVUG Q1 2011 Opname nu beschikbaar

 

19 jan 2011. Met veel genoegen publiceer ik hierbij alle opnames die zijn gemaakt tijdens de eerste UCVUG (Q1) sessie van 2011. Ook dit keer hadden we weer interessante sprekers met interessante onderwerpen. We zijn gestart met een presentatie van mijzelf en Jeroen Reijling (MCM) over Microsoft Lync Architecture, Migration en what’s new. Wij willen iedereen bedanken voor alle goede vragen aan het eind van deze sessie.

We vervolgde de avond met een presentatie van Xander Kupers. Xander is Sales Manager Benelux voor Plantronics en gaf een presentatie over alle nieuwe maar ook bestaande produkten van Plantronics. De absolue klapper van de avond was de aankondiging van de nieuwe Plantronics Voyager UC PRO (v2). En zeker niet te vergeten de nieuwe Calisto 8xx! We kunnen niet wachten tot hier de eerste demo modellen van beschikbaar gaan komen. Wil je meer weten over Plantronics of wil je graag zien hoe het in praktijk gebruikt wordt nodigen wij u graag een keer uit bij ons op kantoor om deze apparatuur te bewonderen.

Na een korte ronde met vragen vervolgden we de avond met een presentatie van Jan Zoetemelk van Polycom Nederland. In deze presentatie kwam sterk naar voren hoe belangrijk Polycom voor Microsoft is en ook andersom. We kunnen niet anders dan constateren dat hier bijzondere maar vooral ook gebruiksvriendelijke apparatuur uit voortkomt maar vooral ook eenvoudig en snel te implementeren is. Kwaliteit staat hierin centraal. Mocht je meer willen weten over de produkten van Polycom nodigen wij u graag uit deze eens te komen bewonderen bij e-office enfo Polycom zelf.

Handouts en recording

Zoals van te voren aangekondigd hebben we de gehele sessie voor offline viewing opgenomen. Dit stelt u in de gelegenheid de recording helemaal op de tijd te bekijken waarin dat voor u uitkomt. Vanwege enige tijdsdruk zijn we niet meer toegekomen aan de laatste presentatie van deze avond: e-office the Business Case. Wij nodigen u graag uit de volgende keer weer deel te nemen aan de UCVUG en deze alsnog te volgen. De volgende UCVUG (Q2) sessie staat gepland op  15 maart 2011.

Enquete

Wij zijn altijd heel benieuwd hoe u de sessie heeft ervaren. Wij stellen dat daarom heel erg op prijs als u onderstaande enquete zou willen invullen. Dit kost u niet meer tijd  dan (5 minuten) van uw tijd. Wij staan graag open voor feedback enof suggesties hoe wij in de toekomst de sessies nog beter kunnen maken. Zoals beloofd hebben wij alle handouts netjes voor u in deze blog op een rijtje gezet. Mocht u de presentatie willen downloaden dan horen wij dat graag van u en sturen wij de presentatie naar u op.

Bijgaand de link naar de online enquete: ( http://www.e-office.com/eog/nl/eofsurvey.nsf/index/onlineenquetewebinarUCVUG ) onder de inschrijvingen verloten wij een prachtige Plantronics Calisto P540-M! (link) gesponsord door Plantronics! (de inschrijving is vanaf morgen actief)

Volgende UCVUG meeting

Wilt u de volgende keer nou graag weer aanwezig zijn? Dat kan! Op 15 maart 2011 organiseren wij de volgende UCVUG (Q2) meeting met ook weer nieuwe sprekers en nieuwe onderwerpen. De onderwerpen welke ze zullen bespreken komen snel beschikbaar op (http://unified-communications.blogspot.com) of kijk op (http://ucvug.nl) voor meer informatie.

Heb je nu zelf suggesties of wil je zelf een keer spreker zijn stuur dan een email naar lync@e-office.com en geef hierin een korte beschrijving van hetgeen je wilt delen met ons.

  • UCVUG Q1 Presentatie: Welkom: (DOWNLOAD)
  • UCVUG Q1 Presentatie: Plantronics: (DOWNLOAD)
  • UCVUG Q1 Presentatie: Polycom: (DOWNLOAD)
  • UCVUG Q1 Overall recording: (DOWNLOAD)

Rest mij alle attendees maar zeker ook de sprekers hartelijk te bedanken voor de tijd en de inspanning om de UCVUG tot een succes te maken in 2011!

Joachim Farla (owner and founder UCVUG.nl)

No comments: