Tuesday, March 17, 2009

e-office specialisten op Microsoft MVP Global Summit

Language: Dutch (English post next week)

e-office specialisten op Microsoft MVP Global Summit
In maart organiseerde Microsoft de Microsoft MVP Global Summit, het event waar alle Microsoft Most Valuable Professionals (MVP) elkaar ontmoeten, kennis wordt uitgewisseld en waar Microsoft haar nieuwste producten en technologie├źn toont.


e-office specialisten Ton Stegeman, MVP SharePoint en Joachim Farla, MVP Office Communications Server 2007 (OCS), waren beiden aanwezig op de summit.


‘De Microsoft MVP Global Summit stond dit jaar voor mij in het teken van de nieuwe versie van Microsoft SharePoint,’ vertelt Ton Stegeman. ‘Daarnaast zette Microsoft hun strategie en visie voor de toekomst neer. Voor mij als SharePoint specialist erg interessant, maar ook voor Microsoft is de summit belangrijk. Er waren ongeveer 100 MVPs op het gebied van SharePoint aanwezig. Onze verregaande expertise en praktijkervaring wordt zeer op prijs gesteld door Microsoft. Zo hebben wij constructieve feedback kunnen geven op de nieuwste SharePoint versie.
Naast het opdoen van nieuwe kennis, bezoek ik de summit vooral voor het ontmoeten van mijn MVP collega’s. Je leest over andere MVPs op blogs, je hebt contact via e-mail en twitter. Om ze tijdens de summit in levende lijven te spreken blijft altijd erg leuk.’

Joachim Farla: ‘Dit jaar ging ik voor de eerste keer naar de MVP Global Summit. Zonder enig verwachtingspatroon reisde ik samen met mijn collega af naar Seattle, Washington. Dit jaar stond de summit voor mij in het teken van de nieuwe Unified Communications producten, waaronder de nieuwe versie van Exchange Server. Van de in totaal 27 OCS MVP’s wereldwijd waren er ruim 20 op de Microsoft Campus. In de verschillende sessies op de Microsoft Campus draaide alles eigenlijk maar om twee zaken: interactie en feedback. Opvallend waren de persoonlijke benadering en de technische kennis. Unified Communications is en blijft hot. Ik heb een geweldige week gehad en hoop volgend jaar weer van de partij te zijn.’   

No comments: