Wednesday, July 1, 2009

e-office is Voice-Ready partner Microsoft Unified Communications OCS R2 press release (Dutch)

Houten, 22 juni 2009 - e-office, the human software organisation en specialist in het optimaliseren van de digitale werkomgeving van professionals, is door Microsoft officieel benoemd tot Voice-Ready partner for Microsoft Unified Communications. Deze erkenning volgt op het succesvol doorlopen van een uitgebreid Verification Plan. Daarmee verifieert Microsoft de kennis van Voice-Ready partners op het gebied van Office Communication Server R2, specifiek op het gebied van voice en voice integratie oplossingen.

e-office investeert continu in kennis op het gebied van Microsoft Unified Communications en voert implementaties uit bij haar klanten. “Het behalen van de Voice-Ready partner status toont aan dat e-office een gedegen partner is voor de technische implementatie van telefonie met Microsoft Unified Communications producten, die optimaal integreert met een digitale werkomgeving”, aldus Joachim Farla, OCS MVP bij e-office. “Deze erkenning bevestigt dat de kennis binnen e-office zich op het hoogste niveau bevindt.”

Microsoft Nederland is enthousiast over het feit dat e-office deze bijzondere status heeft behaald. “Met het behalen van de officiële status als Microsoft Voice Partner R2 bewijst e-office wederom dat zij innovatie omarmen en de toegevoegde waarde van nieuwe oplossingen uitdragen aan de klanten. Er is slechts een handvol partners die deze status hebben weten te behalen en deze partners zijn cruciaal voor ons gezamenlijk succes op het gebied van Voice. En e-office behoort tot onze top partners.” aldus Diane Janknegt, Manager Partners SMS&P bij Microsoft.
e-office begeleidt relaties bij het opzetten van een compleet en geïntegreerd communicatieplatform. "Voice-integratie maakt onderdeel uit van het UC-portfolio van e-office. Wij werken hierbij nauw samen met Microsoft en een aantal gespecialiseerde telefoniepartners. Zo kunnen we een passende oplossing bieden voor iedere klantsituatie", aldus Menno Windsma, directeur van e-office Microsoft. "Unified Communications vormt een belangrijk onderdeel in de manier van werken die past bij de 21ste eeuw. Wij noemen dit work21."

De invoering van Unified Communications binnen bedrijven verloopt in de praktijk doorgaans in een aantal stappen. Allereerst wordt instant messaging en aanwezigheidsinformatie beschikbaar gesteld voor personeel. Daarna volgt de integratie daarvan in systemen als Sharepoint en Office. De volgende stap is de integratie van spraak (PABX, gateway of virtueel) en tenslotte wordt door de connectie met Exchange een volledige geïntegreerde communicatieomgeving gerealiseerd. e-office is een van de weinige Microsoft-partners in Nederland die op alle stappen aanbevolen partner is.

No comments: