Thursday, July 2, 2009

Summerschool @ e-office! Join us now (Only Dutch).

WEBSITE IS LIVE: http://summerschool.e-office.com

Gebruikt u de vakantietijd ook graag om eens rustig bij te lezen over alle ontwikkelingen binnen uw vakgebied? Wilt u daarnaast ook nog wat tijd overhouden voor ontspanning? Tijdens de e-office summer school sessies kunt u in korte tijd uw kennis bijspijkeren op het gebied van Unified Communications, BlackBerry, Social Software, Collaboration, Email Management en SaaS.

De sessies van summer school variëren van conceptuele sessies tot 'deep dives' op het gebied van de nieuwste technologieën. Tijdens elke sessie maakt u in korte tijd kennis met ideeën, concepten en technologie zonder de opsmuk van commerciële presentaties.
In de sessies komen de nieuwste technologieën en producten van Google, IBM, Microsoft en RIM aan bod. Denk hierbij aan Google Apps, IBM Lotus Connections, Microsoft Office Sharepoint Server en BlackBerry Enterprise server.
Tijdens de sessies 'work21 - leiderschap & management' en 'slim vergaderen' hoort u onze visie op 'Het Nieuwe Werken' en hoe dit úw organisatie kan helpen efficiënter te werken en zodoende uw onderscheidend vermogen richting de markt en arbeidsmarkt kan vergroten.
De meeste sessies duren maximaal 3 uur. De summer school kent vier soorten sessies:

  • klassieke kennisoverdracht (wij praten, u luistert)
  • instructielessen (how to's in combinatie met hands-on toepassingen)
  • workshops (interactieve sessies waarin u samen met uw medeleerlingen tot nieuwe inzichten komt)
  • chalk & talk sessions (interactieve sessies waar u als deelnemer 'in control' bent en onze gastspreker zijn of haar expertise met u deelt rondom vragen die u heeft)

Zowel experts van e-office, waaronder de Microsoft Most Valuable Professionals (MVP's), als externe experts verzorgen de sessies.


Kijk onder 'agenda' voor een compleet overzicht van de e-office summer school sessies en schrijf u nu in. De meeste sessies vinden op twee verschillende data plaats zodat u uw favoriete sessie niet hoeft te missen vanwege uw vakantie. Wilt u verzekerd zijn van een plaats in de sessie, geef dan bij de inschrijving aan dat u gebruikt maakt van de 'Preferred seating' optie.

Bij iedere sessie ziet u wat het niveau is (concept of deep dive). Daarnaast ziet u of de sessie gratis is of dat er kosten aan zijn verbonden. 
Wilt u met meerdere collega's een of meerdere sessies volgen? Wij bieden u de mogelijkheid de sessies bij u op kantoor te verzorgen. Stuur voor meer informatie een e-mail naar info@e-office.com Wij nemen dan contact met u op om een datum af te stemmen.
We voegen continue sessies toe aan de agenda. Check dus regelmatig de agenda voor nieuwe sessies!

e-office wenst u een leerzame en inspirerende zomer!

No comments: