Saturday, August 22, 2009

e-office summer school gaat in september door...!

(Dutch).

Gebruikt u de vakantietijd ook graag om eens rustig bij te lezen over alle ontwikkelingen binnen uw vakgebied? Wilt u daarnaast ook nog wat tijd overhouden voor ontspanning? Tijdens de e-office summer school sessies spijkert u in korte tijd uw kennis bij op het gebied van Unified Communications, BlackBerry, Social Software, Collaboration, Email Management en SaaS. voor wieWilt u kosten besparen door de inzet van de nieuwste technologieën? Wilt u eenvoudig tijdwinst boeken door effectiever om te gaan met e-mail en vergaderen? Ziet u mogelijkheden om met 'Het Nieuwe Werken' uw onderscheidend vermogen te vergroten? En bent u benieuwd hoe social software u hierbij kan helpen? Dan is e-office summer school echt iets voor u.korte & krachtige sessies.

De sessies van e-office summer school variëren van conceptuele sessies over nieuwe manieren van werken tot 'deep dives' op het gebied van de nieuwste technologieën en producten. Tijdens elke sessie maakt u in korte tijd kennis met ideeën, concepten en technologie zonder de opsmuk van commerciële presentaties. De meeste sessies duren maximaal 3 uur en variëren van klassieke kennisoverdracht tot workshops en chalk & talk sessions (interactieve sessies waar u als deelnemer 'in control' bent en onze gastspreker zijn of haar expertise met u deelt rondom uw vragen). nieuwe manier van werken en de nieuwste technologieën & productenIn de conceptuele sessies delen experts hun visie op thema's als het werken in de 21e eeuw, slim vergaderen en de effectieve inzet van email.

Hierbij komen de nieuwste technologieën en producten van Google, IBM, Microsoft en RIM aan bod. Denk hierbij aan Google Apps, IBM Lotus Connections, Microsoft Office Sharepoint Server en BlackBerry Enterprise server. sprekersZowel experts van e-office, waaronder de Microsoft Most Valuable Professionals (MVP's), als externe experts verzorgen de sessies.Schrijf u nu in voor de e-office summer school 2009!

Op de e-office summer school site site ziet u onder 'agenda' een compleetoverzicht van de e-office summer school sessies.

Hier kunt u zich ook inschrijven voor de sessies. e-office wenst u een leerzame en inspirerende zomer!

Ook ikzelf organiseer een sessie over Unified Communications. Schrijf je nu in er zijn nog enkele plekken over.

No comments: