Saturday, November 28, 2009

RIM onderscheidt e-office met de EMEA Innovation Award 2009

<DUTCH ONLY>

e-office wint in de categorie Delivery Service Excellence

image

Houten, 27 november 2009 - e-office heeft uit handen van Research In Motion (RIM) de Blackberry Innovation Award 2009, in de categorie Delivery Service Excellence, ontvangen. Daarmee spreekt RIM zijn waardering uit voor e-office in het ontwikkelen en implementeren van mobiele applicaties en services voor gebruikers van het BlackBerry-platform.

In het juryrapport spreekt RIM over de wijze waarop e-office zichtbaar een positieve bijdrage heeft geleverd aan het efficiƫnter maken van bedrijfsprocessen en het verhogen van de beschikbaarheid van mobiele diensten bij zijn klanten. e-office heeft bij een groot aantal klanten een effectieve aanpak gekozen van uitrol, integratie, ingebruikname en ondersteuning van het BlackBerry product. Daarnaast heeft e-office zich bewezen als specialist in het ontsluiten van een diversiteit aan informatiesystemen naar de BlackBerry smartphone. Ook noemde de jury de grote populariteit van e-office's IT helpdeskoplossing.

image

Thierry Lammers, directeur e-office mobile: "De belangrijkste criteria om deze award te kunnen winnen waren creativiteit, een snelle terugverdientijd en populariteit onder gebruikers. Aan alle criteria konden we voldoen, ook mede door ons jarenlange partnerschap met RIM. We zijn dan ook erg blij en verheugd dat dit via deze award openlijk kenbaar wordt gemaakt."
De award is uitgereikt tijdens de jaarlijkse BlackBerry EMEA Alliance Summit 2009, dat dit jaar werd georganiseerd in Rome.

Voor meer informatie:
e-office
Pauline Huijzer / Eline Roelfsema
Tel.: 088 001 83 00
e-mail: pauline.huijzer(at)e-office.com / Eline.Roelfsema@e-office.com

Whizpr

Maartje Dekens / Willemijn Vader
Tel.: 0317 410 483
e-mail: e-office(at)whizpr.nl

No comments: