Wednesday, January 7, 2009

e-office en StartReady samen in Unified Communications

Press Release: (Dutch) - for Dutch Audience

e-office en StartReady samen in Unified Communications

Het nieuwe werken snel mogelijk gemaakt met kant-en-klare totaaloplossing

Houten, 7 januari 2009

e-office, the human software organisation en specialist in het optimaliseren van de digitale werkomgeving van professionals, werkt samen met StartReady,

StartReady and e-office

leverancier van een kant-en-klare toepassing voor Unified Communications (UC). e-office implementeert de Unified Communications-toepassing van StartReady bij klanten en biedt service rond de toepassing. Door gebruik te maken van de StartReady-toepassing kan e-office in een kort tijdsbestek de technische invulling van Unified Communications verzorgen. Zo heeft e-office voldoende tijd de klant te ondersteunen bij de organisatie- en attitudeverandering die gepaard gaat met een nieuwe manier van werken.

Mensen willen onafhankelijk van tijd en plaats toegang hebben tot de juiste informatie en expertise. Door het gebruik van UC neemt de bereikbaarheid en flexibiliteit van medewerkers toe, doordat zij via verschillende communicatiemiddelen toegang hebben tot bijvoorbeeld e-mail, agenda, contacten en aanwezigheidsinformatie. StartReady heeft hardware en Microsoft software, waaronder Office Communications Server 2007, geïntegreerd tot een kant-en-klare technische oplossing (appliance). In deze totaaloplossing zijn installatie, beheer en licenties al inbegrepen. Binnen een aantal dagen is de appliance geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Hierdoor kan e-office op een laagdrempelige manier huidige en potentiële klanten kennis laten maken met Unified Communications en daarmee de voordelen van het nieuwe werken.

“Het succes van het nieuwe werken hangt nauw samen met de manier waarop een organisatie is ingericht en hoe de medewerkers omgaan met de technologie om  samenwerking te vereenvoudigen. Het nieuwe werken vereist een andere manier van denken”, aldus Menno Windsma, directeur van e-office Microsoft. “Delen en vertrouwen staan daarin centraal. Met de oplossing van StartReady zijn wij in staat de technische implementatie van Unified Communications sneller te verzorgen  en kunnen wij ons richten op organisatorische veranderingen en het trainen van medewerkers in het omgaan met de verschillende communicatiemiddelen.”

Lucas Wensing, algemeen directeur van StartReady: “We zien dat steeds meer bedrijven interesse hebben in een partnerschap met ons. Doordat wij een betaalbare, eenvoudig te implementeren Unified Communications-oplossing in huis hebben, maken we het voor potentiële partners heel aantrekkelijk om onze oplossing in hun portfolio op te nemen. Wij nemen onze partners alle beslommeringen rond het onderhoud en de techniek van een UC-oplossing uit handen, zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken. Ook de samenwerking met e-office is hier een mooi voorbeeld van. Zij kunnen zich hierdoor optimaal richten op het realiseren van de benodigde organisatie- en attitudeverandering die nodig is voor het nieuwe werken.”

----------------------

Over StartReady

StartReady, opgericht door twee voormalig Microsoft medewerkers, werkt nauw samen met Microsoft en staat garant voor gedegen technologische kennis en marktervaring. Het bedrijf ontwikkelt gebruiksvriendelijke en laagdrempelige IT-oplossingen op basis van Microsoft-technologie. Door hardware en software te integreren tot één eindproduct, kunnen deze appliances zonder verder installatie meteen in gebruik worden genomen. Gemakkelijk, betrouwbaar en stabiel. www.startready.com

Over e-office

e-office is opgericht in 1991 en heeft zich direct vanaf het begin gespecialiseerd in het optimaliseren van de werkomgeving voor professionals. Deze manier van werken past bij deze eeuw: work21. De dienstverlening van e-office is gericht op het begeleiden van de organisatie- en gedragsverandering die nodig is om de werkprocessen te verbeteren. Daarnaast verzorgt e-office de realisatie van digitale werkomgevingen inclusief de juiste portaloplossingen op basis van IBM- en Microsoft-technologie. e-office adviseert organisaties over de manier waarop zij technologie kunnen inzetten om (virtuele) samenwerking te verbeteren en zo efficiënter te werken, ongeacht tijd of plaats. Hierbij staat een goede balans tussen mens, organisatie en technologie centraal. e-office realiseert naast digitale werkomgevingen en portals ook oplossingen voor intranet, extranet of websites en mobiele oplossingen. De toepassingen van e-office worden gebruikt in verschillende sectoren, zoals de financiële sector, de zakelijke dienstverlening, zorg en industrie. Klanten van e-office zijn onder meer Achmea, Blauwhoed, Boskalis, FBTO, Fortis, Loyens & Loeff, Rabobank International, Stork en Koninklijke Visio. Voor de realisatie van haar oplossingen maakt e-office gebruik van de nieuwste (portal-)technologieën en is Microsoft Gold Partner en IBM Premier Partner. Bij e-office, gevestigd in Houten, werken zo’n 100 specialisten. Voor meer informatie over e-office: www.e-office.com.

Voor meer informatie:

e-office

Eline Roelfsema

Tel.: 088 001 83 00

e-mail: eline.roelfsema(at)e-office.com

Official press release

No comments: