Friday, January 22, 2010

UCVUG Q1 Meeting on 26/01/2010

** This is a Dutch event only ** for international presentations please join my MVP colleague Dustin Hannifin on http://ucvug.org  (dustin.hannifin@crowehorwath.com)

Beste UCVUG-member en UC-blog lezer,

Fijn dat je ook dit keer weer bij ons bent. Voor diegene die zich nog niet hebben ingeschreven doe dit dan alsnog op (http://ucvugnlq1.eventbrite.com/)

Met ruim 60 andere krijg jij exclusief toegang tot de laatste ontwikkelingen binnen Unified Communications. Wij zijn blij dat je hiervan deel wilt uitmaken.

UCVUG.nl (http://ucvug.nl ) is opgericht in 2009 en heeft als doel kenniswerkers binnen maar ook buiten de community virtueel kennis te laten delen over het onderwerp Unified Communications. Maximaal gebruik van diensten zoals Microsoft Office Communicator 2007 R2 en online: Microsoft Live Meeting 2007. Een maximale mix tussen techniek en praktijk.

Het idee hierachter is dat je rustig in huiselijke kring kennis kunt opdoen over Unified Communications. Steeds meer UC specialisten (Regional Directors, MVP’s, evangelisten en UC experts) binnen de markt sluiten zich bij ons aan. Dat is super om te zien! Hierdoor wordt ook het netwerk waardevol en divers.

LET OP: Heel duidelijk is dus dat ook dit event virtueel gepresenteerd zal worden. “Gewoon rustig met PC op schoot via internet verbinden”. Je hoeft niet fysiek naar e-office te komen.

Wat heb je nodig om deel te nemen aan dit event (?):

  • een PC of laptop met daarop Windows XP, Vista of Windows 7 + laatste Service Packs en Windows Updates
  • een werkende internetverbinding
  • Microsoft Live Meeting 2007 (hier te downloaden)
  • optioneel: een webcam en headset (voor video en audio) – vraag is om audio en video uit te schakelen tijdens het gehele event (alleen tijdens het stellen van een vraag)
  • advies: gebruik alleen hardware zoals vermeld op deze site: http://technet.microsoft.com/en-us/office/ocs/bb970310.aspx (voor optimale integratie met OCS en Live Meeting)
  • kennisnemen van attachment hoe de Live Meeting client ingesteld moet worden (zie attachment)
  • meeting informatie zoals hieronder staat weergegeven

Attendee

URL: https://www.livemeeting.com/cc/2sync/join?id=UCVUGQ1&role=attend&pw=3*Tn%7DbM%3D3

No comments: