Tuesday, May 18, 2010

e-office summerschool 2010

BREAKING: e-office Summerschool 2010! Check out the new site and subscribe yourself for FREE.

Even this year e-office will organize all summer long summerschool sessions. Especially for the dutch market space this will be your opportunity to get some free knowledge.

Gebruikt u de vakantietijd ook graag om eens rustig bij te lezen over alle ontwikkelingen binnen uw vakgebied? Wilt u daarnaast ook nog wat tijd overhouden voor ontspanning? Tijdens de e-office summerschool maakt u kennis met onze visie op het werken in de 21e eeuw en spijkert u in korte tijd uw kennis bij op het gebied van Unified Communications, BlackBerry,Social Software, Collaboration, en Cloud Computing.
Wilt u kosten besparen door de inzet van de nieuwste technologieën? Wilt u eenvoudig tijdwinst boeken door effectiever samen te werken en te vergaderen? Ziet u mogelijkheden om met 'Het Nieuwe Werken' uw onderscheidend vermogen te vergroten? En bent u benieuwd hoe Social Software u hierbij kan helpen? Dan is de e-office summerschool echt iets voor u.

De workshops van e-office summerschool variëren van conceptuele sessiesover nieuwe manieren van werken tot 'deep dives' op het gebied van de nieuwste technologieën en producten. Tijdens elke workshop maakt u in korte tijd kennis met ideeën, concepten en technologie zonder de opsmuk van commerciële presentaties.

In de workshops komen de nieuwste technologieën en producten van Google,IBM, Microsoft en RIM aan bod. Denk hierbij aan Google Apps, IBM Lotus Connections, Microsoft SharePoint 2010, Microsoft BPOS en BlackBerry Enterprise Server.
In de conceptuele workshops 'leiderschap en management' en 'effectief vergaderen' delen experts hun visie met u op het gebied van 'Het Nieuwe Werken', effectiever samenwerken, het verbinden van mensen en kennis en optimaal communiceren en bereikbaar zijn. En hoe dit úw organisatie kan helpen efficiënter te werken en zodoende uw onderscheidend vermogen richting de markt en arbeidsmarkt kan vergroten.
De meeste programma's duren maximaal 4 uur.

De summerschool kent vier soorten sessies:

  • klassieke kennisoverdracht (wij praten, u luistert)
  • instructielessen (how to's in combinatie met hands-on toepassingen)
  • workshops (interactieve sessies waarin u samen met uw medeleerlingen tot nieuwe inzichten komt)
  • chalk & talk sessions (interactieve sessies waar u als deelnemer 'incontrol' bent en onze gastspreker zijn of haar expertise met u deelt rondom uw vragen)

Zowel experts van e-office, waaronder de Microsoft Most Valuable Professionals (MVP's), als externe experts verzorgen de workshops.

e-office wenst u een leerzame en inspirerende zomer!

No comments: