Tuesday, May 18, 2010

e-office Summerschool goes UC!

summerschool: Unified Now with Unified Communications

Recept 33Get unified now! En ervaar hoe u optimaal bereikbaar kunt zijn voor én communiceert met uw klanten, partners en medewerkers.

Een goed contact met klanten is meer dan alleen bereikbaar zijn.  Effectieve communicatie met uw klant, maar ook tussen medewerkers onderling is belangrijk. U maakt uw communicatie efficiënter door alle signalen die dagelijks via e-mail, telefoon, instant messaging en videoconferencing op u afkomen te integreren in een communicatieplatform.
In de workshop ‘Unified Now with Unified Communications’ brengen wij u op de hoogte van de mogelijkheden (en onmogelijkheden) van het communicatieplatform Microsoft Communications Server 2010. Deze vernieuwde technologie van Microsoft wordt pas tweede helft 2010 gelanceerd.

U kunt uzelf nu al op de hoogte brengen van de nieuwste functionaliteiten en toepassingen van Microsoft Communications Server 2010. Daarnaast laten wij u zien hoe maatwerk componenten, zoals de e-office webchat oplossing, uw communicatieplatform nog efficiënter maakt.

De workshop ‘Unified Now with Unified Communications’ is speciaal gericht op IT decision makers. Ook voor specialisten in de IT, die hun kennis op het gebied van Unified Communications willen verbreden, is deze workshop interessant.

datum: 6 juli en 31 augustus 2010
tijd: 09.00 uur – 13.00 uur
level:
****
prijs: gratis sessie

Per workshop is het minimaal aantal deelnemers 5 personen en maximum aantal deelnemers 12 personen. Bij minder dan 5 deelnemers behoudt e-office het recht om de workshop eenmaal te verplaatsen.

1 comment:

Anonymous said...

A friend to everybody is a friend to nobody..............................................