Thursday, August 12, 2010

Unified Communications Summerschool 2010 (CS14)

Yes! Daar zijn we weer. Na een korte onderbreking van twee weken (vakantie) weer helemaal up and running. Even wat context: wat is nou precies een Summerschool? Een summerschool is eigenlijk een mogelijkheid om tijdens de vakantieperiode gratis kennis op te doen. Dit doen wij momenteel al 2 jaar met groot succes ieder jaar weer. Zo hebben wij ook als e-office UC community de gelegenheid om alles te gaan vertellen over al het nieuws in de Unified Communications wereld. Dat gaan we ook doen.

In een halve dag gaan wij samen met Microsoft alles vertellen over de nieuwe versie Microsoft Communications Server “14” (CS14) en geven wij je een exclusieve rondleiding in de meest inspirerende werkomgeving waar al dit soort middelen dagelijks worden gebruikt.

Uniek? Jazeker, als een van de weinige in Nederland kunnen wij u vroegtijdig alle nieuwe mogelijkheden en features in CS14 laten zien. Dit doen we aan de hand van een aantal zeer zorgvuldig uitgekozen slidedecks met demo’s. Eveneens maken wij voor u de vertaling naar het online platform (Azure maar ook BPOS) en hoe u straks Communicator kunt gebruiken in de cloud.

Meld je nu nog aan en maak kennis met alle mooie dingen die Microsoft de komende periode aan u gaat presenteren. Maar maak ook kennis met onze sprekers:

image

Partner Technology Specialist IW @ Microsoft NL SMS&P

“My role within Microsoft is enableling partners of Microsoft with new IW technology.

 

image

Joachim Farla, UC Community Engineer @e-office and Communications Server MVP.

Party responsible for the UC community within e-office trying to inspire people and just to be technical fellow in the worldwide UC community.

Introductie:

Get unified now! En ervaar hoe u optimaal bereikbaar kunt zijn voor én communiceert met uw klanten, partners en medewerkers. Een goed contact met klanten is meer dan alleen bereikbaar zijn. Effectieve communicatie met uw klant, maar ook tussen medewerkers onderling is belangrijk. U maakt uw communicatie efficiënter door alle signalen die dagelijks via e-mail, telefoon, instant messaging en videoconferencing op u afkomen te integreren in een communicatieplatform. In de workshop ‘Unified Now with Unified Communications’ brengen wij u op de hoogte van de mogelijkheden (en onmogelijkheden) van het communicatieplatform Microsoft Communications Server “14”. Deze vernieuwde technologie van Microsoft wordt pas tweede helft 2010 gelanceerd.

U kunt uzelf nu al op de hoogte brengen van de nieuwste functionaliteiten en toepassingen van Microsoft Communications Server “14”. Daarnaast laten wij u zien hoe maatwerk componenten, zoals de e-office webchat oplossing, uw communicatieplatform nog efficiënter maakt. De workshop ‘Unified Now with Unified Communications’ is speciaal gericht op IT decision makers. Ook voor specialisten in de IT, die hun kennis op het gebied van Unified Communications willen verbreden, is deze workshop interessant.

No comments: