Tuesday, August 31, 2010

Summerschool 2010 sessie bij e-office over CS”14”

IMG00368-20100831-0850 Vandaag organiseerde e-office de Summerschool 2010 met een sessie over Unified Now with Unified Communications gericht op primair de volgende versie van (OCS) Communications Server “14” (CS14). Samen met Plantronics en Microsoft organiseerde wij de volgende onderwerpen.

  • Microsoft Communications Server “14”: What’s New in Devices (Plantronics)
  • UNC206: Microsoft Communications Online – Present and Future (Microsoft)
  • What new in Communicator 2010 and CS”14”?
  • UNC315: Microsoft Communications Server “14” Setup and Deployment
  • UNC317: Microsoft Communications Server “14”: Management Experience

IMG00373-20100831-0938

image

Microsoft Communications Server “14”: What’s New in Devices  (Plantronics)

We begonnen met een sessie van Xander Kupers over zijn productportfolio gericht op Wave 14. Helaas zijn er nog heel veel zaken hier onder NDA maar we konden al wel wat sneak peaks zien. Goed om te zien dat onze partner Plantronics devices maakt voor eigenlijk iedere information worker binnen een organisatie. Of dit nu een manager is of een “die hard” mobile worker. Specifiek gekeken naar de behoeftes sluiten deze headsets prima aan bij het soort kenniswerker. Hot item was de Savi W430. Meer informatie zie de weblog van mijn mede MVP: http://blog.tmcnet.com/blog/tom-keating/headsets/plantronics-savi-w430-headset-review.asp (DECT).  xander.kupers@plantronics.com voor meer informatie.

IMG00374-20100831-0958

UNC206: Microsoft Communications Online – Present and Future (Microsoft)

De presentatie werd overgenomen door Jeroen Jansen van Microsoft om verder te praten over OC Online (wat kun je nu verwachten en wat gaat er komen). In deze presentatie werd duidelijk welke verschillen er zijn tussen de online variant van Communications Online (cloud) en on prem deployments. Het WOW moment kwam helemaal op het moment dat we zagen dat MSFT in Wave4 Audio en Video gaat ondersteunen via het federatie kanaal (PIC) met oa Live Messenger users in de cloud. Dit is een mega opportunity voor ons maar ook voor onze klanten.

Al met al was het vandaag een prachtige dag met veel goede onderwerpen maar ook goede vragen van onze klanten. De presentatie van Jeroen werd opgevolgd door verschillende presentaties van mijzelf gericht op setup en deployment en management experience waarin we live demo’s hebben gezien (deze demo zijn in uigebreide vorm ook hier te vinden). Voor mij vandaag de perfect fit en een goede beoordeling van gemiddeld een 9! Dank hiervoor.

Wil je meer zien van onze dienstverlening kijk dan op: products.e-office.com (link) of neem contact op met Remco van Vugt op remco.van.vugt@e-office.com voor meer informatie.

Mijn presentaties zijn op de volgende plekken te vinden:

Xander zijn presentatie is hier terug te vinden:

Jeroen Jansen zijn presentatie is hier terug te vinden:

No comments: