Thursday, July 17, 2008

Joachim Farla is Microsoft Most Valuable Professional voor OCS

English: sorry for the inconvenience this press release is currently only in Dutch. Basically it says that Joachim Farla received the Microsoft Most Valuable Professional award (2008-2009) for OCS.

Houten, 17 juli 2008 – Microsoft heeft een Most Valuable Professional (MVP) Award toegekend aan Joachim Farla, Unified Communications-specialist bij e-office. Hij krijgt deze erkenning voor zijn bijdrage aan de Microsoft Office Communications Server (OCS) Technical Community. Farla deelt zijn kennis via een aantal weblogs (Unified Communications, UC Development en UC Speech). Daarnaast levert hij een actieve bijdrage aan diverse Unified Communications communities, zoals het maandelijks versturen van een technische nieuwsbrief naar 300 IT-professionals én het actief deelnemen aan evenementen rond het nieuwe werken.

Microsoft kent MVP Awards toe aan personen die wereldwijd een belangrijke bijdrage leveren aan de verschillende technische communities. Deze personen delen op vrijwillige basis hun hoogwaardige kennis in technische gemeenschappen, zowel online als offline. MVP’s vormen een zeer selectieve groep van experts binnen de verschillende Microsoft-vakgebieden. Van de acht MVP’s OCS in Europa, is Farla de enige in Nederland.

“Wij zijn blij de Microsoft  MVP Award 2008 te mogen overhandigen. Deze award is onze manier om actieve Microsoft-experts te bedanken voor het promoten van het gevoel van de gemeenschap en het dagelijks verbeteren van het leven van anderen en het succes van de industrie. Wij waarderen hun buitengewone inspanningen in de technische communities het afgelopen jaar “, aldus Gerard Verbrugge, MVP Lead Benelux and Nordics van Microsoft op zijn persoonlijke weblog

“Joachim is vanaf het eerste moment nadrukkelijk betrokken bij onze Unified Communications-activiteiten. Wij zijn daar begin 2007 mee gestart en hebben dat steeds verder uitgebouwd. Sinds enige tijd is Joachim helemaal thuis in alle technische aspecten van Microsoft Unified Communications.  Hij deelt zijn kennis en ervaringen heel actief met de Microsoft community. Zijn blog is daarvoor een belangrijk middel en wordt veel gelezen en geciteerd. Wij zijn enorm blij voor Joachim dat hij nu de officiële erkenning heeft gekregen als MVP voor Unified Communications. Unified Communications is voor e-office een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening”, aldus Menno Windsma, directeur Microsoft van e-office.

Meer informatie over het MVP Program is te vinden op www.microsoft.com/mvp. Ton Stegeman van e-office ontving recentelijk voor de tweedemaal een MVP Award voor zijn bijdrage aan de SharePoint Community. Daarmee heeft e-office nu twee MVP’s in dienst.

Klik om af te spelen (click to play):

image

Technorati Tags: ,

No comments: