Thursday, February 12, 2009

e-office is Microsoft Unified Communication partner

Dutch press release. Just for Dutch blog readers.

e-office the human software organisation en specialist in het optimaliseren van de digitale werkomgeving van professionals, heeft de status van Microsoft Unified Communications (UC) Voice Partner behaald.

Hiermee zijn zij op alle onderdelen van de Unified Communications-suite een door Microsoft aanbevolen partner.  e-office begeleidt relaties bij het opzetten van een compleet en geïntegreerd communicatieplatform. "Voice-integratie maakt onderdeel uit van het UC-portfolio van e-office. Wij werken hierbij nauw samen met Microsoft en een aantal gespecialiseerde telefoniepartners. Zo kunnen we een passende oplossing bieden voor iedere klantsituatie", aldus Menno Windsma, directeur van e-office Microsoft. "Unified Communications vormt een belangrijk onderdeel in de manier van werken die past bij de 21ste eeuw. Wij noemen dit work21. Als specialist moet je de klant begeleiden in alle facetten van het nieuwe werken. Wij hebben nu de officiële bevestiging van Microsoft gekregen dat we alle stappen in een UC-traject bij klanten op het hoogste niveau uitvoeren.

" Diane Janknegt, Manager Partners SMS&P bij Microsoft, over e-

office als Microsoft UC Voice Partner: "Op dit moment zijn er maar een paar partners die deze status hebben. Dit zijn partners die innovatie omarmen en duidelijk de toegevoegde waarde van Unified Communications aan de klanten kunnen
uitleggen. Voor Microsoft zijn deze partners de 'krenten in de pap' en cruciaal voor ons gezamenlijk succes op het gebied van spraak. e-office bewijst wederom dat zij tot onze toppartners behoren."

Diane Janknegt, Manager Partners SMS&P bij Microsoft

No comments: